Saturday, January 29, 2011

Wallet Abil

Wallet order drpd Abil.
Saiz adalah 19.5cm x 9.5 cm.

Coat button di letakkan sebagai hiasan.


Wallet ini mengandungi 2 bahagian untuk duit kertas.
6 card slots.
1 poket berzip untuk letak duit syiling.
magnetic button closure.

11 comments:

  1. like it.. c0mey sgt... xletak hrga ke kak?

    ReplyDelete
  2. salam
    kak ida,..saya suka purse yg ada zip utk ltk duit syiling...

    ReplyDelete
  3. Alia dan IzwanNie..
    TQ.kalau minat nk tempah boleh email akak..

    ReplyDelete
  4. salam kamsiah...Haa kan,akak pun suka yg berzip syilingnya tak jatuh..

    ReplyDelete
  5. ada satu jenis kain je akak ida..
    cantek dan kemas :)

    kalo color dark sikit ada ke akak :)

    ReplyDelete
  6. alia kalau nk tengok kain klik FABRIC B kt atas blog ni k..

    ReplyDelete
  7. menarik!!!like =)
    wape hunngit 1 kak?

    ReplyDelete