Wednesday, July 28, 2010

Tote Bag Hitam -Sulaman Butang.

Satu kelainan untuk tatapan pengunjung semua.Projek kali ini adalah order dan idea dari salah seorang pelajar TKC,iaitu beg yg dijahitkan butang2 utk membentuk ayat pilihan beliau.
Model lelaki saya menggayakan tote bag sulaman butang tersebut.




Saiznya adalah 15''x 13''x 3''.Panjang tali 20'' end to end.Ada satu poket di dalam.




Saya sulamkan dulu butang2 pada kain,setelah siap baru dijahit untuk dijadikan beg.Lama juga masa nak siapkan satu projek ni..




Ada beberapa lagi tote bag begini dgn sentuhan berbeza akan saya update kan nanti.

2 comments:

  1. ooo inilah sulaman butang tu ya kak ida...kreatip kreatip...

    ReplyDelete
  2. salam,

    Akak ni kreatip ckit2 je..apa kata org tu,baru belajar..Ina pun kreatip gak..

    ReplyDelete